Ajankohtaista

Sapsalammin kyläyhdistyksen järjestämät tapahtumat kesällä 2020 Siikinniemen rantalavalla on peruttu

Sapsalammin kyläyhdistys ry on päättänyt kokouksessaan peruuttaa kaikki suunnittelemansa tilaisuudet Siikinniemen rantalavalla kesällä 2020 valtioneuvoston antaman ohjeistuksen mukaan. Näin turvataan mahdollinen koronaviruksen leviäminen.

Siikinniemen rantalava ei kuitenkaan hiljene kesän aikana kokonaan. Viime kesänä aloitettu kaislojen niittotyö pyritään saada päätökseen ja näin saada alueen rannat putsattua ja siistittyä. Alueen rakennukset ja ulkoalueet ovat muuten viime vuosien aikana kunnostettu ja siistitty.

Kaislojen niittotyö tullaan suorittamaan heinäkuun aikana ja kyläyhdistys lähettää lähempänä ajankohtaa infoa asiasta kylän eri yhdistyksille. Kyläyhdistys toivoo lisäksi että alueen venekunnat osallistuisivat kaislojen puhdistuskökkään niiton jälkeen ja näin estettäisiin etteivät kaislat pääsisi
leviämään muille Sapsalammin ranta-alueille. Jo viime vuonna huomattiin että kaikkia kaisloja ei ehditty vähäisen kökkäväen toimesta kerätä tarpeeksi nopeasti pois niiton jälkeen ja tuuli veikin kaisloja lähiasukkaiden rannoille.

Kyläyhdistys pahoittelee tapahtunutta ja toivookin että jos kesän niittötyön johdosta kaisloja karkaa jälleen ranta-asukkaiden rannoille niin asukkaat keräisivät ne pois.

Lisäksi kesän aikana on tarkoitus laajentaa parkkipaikka-aluetta koska jo useampana kesänä on alue jäänyt pieneksi tanssiyleisön autoille.

Tulevasta kaislojen puhdistuskökästä voi tiedustella Sirpa Paloniemeltä
p. 045 631 7508.

Kyläyhdistys toivoo alueen asukkaille ja kesäasukkaille rauhallista kesää. Tanssit ja karaokeillat Siikinniemen rantalavalla jatkuvat kesällä 2021.

 

Sapsalammin Kyläyhdistys ry hallitus